Obudź Rysia!

13 stycznia 2018

Państwo Małgorzata i Ryszard Bałuchowie są kochającym się małżeństwem, zawsze chętnie dzielili się swoimi dobrami. Pomagali w różnorakich akcjach charytatywnych i są osobami godnymi zaufania. Pan Ryszard kochał sport i był osobą bardzo aktywną fizycznie. Niestety pod koniec maja bieżącego roku w wyniiku nieszczęśliwego wypadku doznał ciężkiego urazu głowy. Obecnie jest w stanie śpiączki i przebywa w Centrum Leczenia Urazów Wielonarządowych przy ul. Unii Lubelskiej w Szczecinie. Rodzina dokłada wszelkich starań, by zapewnić mu godną opiekę. Od 17 września pan Ryszard przebywa w prywatnej klinice wybudzeń koło Iławy. Problem w tym, że koszty takiego pobytu przerastają możliwości rodziny, jest to kwota ok. 20 000 zł miesięcznie. Dzięki wpłatom osób dobrej woli oraz organizowanym akcjom charytatywnym udało się zebrać sumę, która zapewni im pobyt w ośrodku do końca roku. Jednak to początek ich długiej drogi. Dlatego liczy się każda złotówka wpłacona na konto.

Kwota potrzebna na 5 miesięcy rehabilitacji to 100 000 zł.

Zebrane środki: 79.724,64 zł

Brakująca kwota: 20.275,36 zł

Zrób przelew on-line

(podaj kwotę)